Snelle energiebesparing

Cultural centre

Informatieve sessie over “Snelle energiebesparing”. Door Bond Beter Leefmilieu Read more

Het hoofddoel is het informeren, inspireren en mensen (hopelijk) laten nadenken over hun eigen energieverbruik. We willen hiermee vooral aantonen waar het voordeel zit voor de burger en verenigingen zelf. Dit doen we door financiële besparingen en slimme tips in de kijker te zetten. 

We reiken iedereen praktische tips en leidraden aan om stappen te ondernemen. Het gaat om aanpassingen die zonder moeite en zonder grote investeringen een paar honderd euro per jaar kunnen besparen op de energiefactuur – denk aan sluipverbruik vermijden, hoe omgaan met huishoudtoestellen, verschil LED en spaarlampen, of radiatorfolie aanbrengen. In anderhalf uur geeft een energiespecialist praktische info over het energieverbruik van huishoudtoestellen, verwarming, verlichting en de digitale meter. 

Bedoeling is niet om elke oplossing in detail toe te lichten, wel dat deelnemers na de sessie in staat zijn om eigen duurzame keuzes ‘op maat’ te maken en weten waar ze meer info kunnen vinden over de aangehaalde oplossingen en/of actoren en diensten.

GRATIS, wel reserveren.

Pastoor de Katerstraat 5-7, 5111 CM Baarle-Nassau