Sinterklaasintocht Baarle

Parking Sint Annaplein

Op zondag 24 november om 14.00 uur wordt de Sint met zijn Pieten op het St. Annaplein bij het gemeentehuis van Baarle-Nassau verwelkomd. Read more

Op zondag 24 november om 14.00 uur wordt de Sint met zijn Pieten op het St. Annaplein bij het gemeentehuis van Baarle-Nassau verwelkomd, waarna een rondrit door het dorp wordt gemaakt. Tijdens deze rondrit zal er gezellige sinterklaasmuziek klinken, en worden weer vele kindermondjes gevuld met heerlijk snoepgoed door de pieten. De bakkerijen van de Sint draaien momenteel op volle toeren om genoeg pepernoten te maken voor de lieve kinderen uit ons dorp. Na de ontvangst op het gemeentehuis wordt er een rondrit door het dorp gemaakt.

De route die Sinterklaas en zijn Pieten zullen maken, is als volgt:
St. Annaplein, St. Annastraat, Singel, Nieuwstraat, St. Jansstraat, Boschovenseweg, Bernhardstraat, Emmastraat, Margrietstraat, Willem Alexanderstraat, Burg. De Grauwstraat, St. Annaplein, Singel, Molenstraat, Uitbreidingsstraat, Hertog Hendrik I Plein, Past. Van Herdegomstraat, Kerkstraat, Past. De Katerstraat, ontbinding op de parkeerplaats van cultuurcentrum Baarle.

Na afloop van de tocht door het dorp is er een kinderreceptie in de aula van het Cultuurcentrum vanaf ongeveer 15.15 uur.

Sint Annaplein, 5111 CA Baarle-nassau