Schaluinenhoeve

Schaluinen 11, Baarle-Nassau

Schaluinenhoeve is een luxe hotel prachtig gelegen net buiten het centrum van het historische Baarle-Nassau. Read more

Schaluinenhoeve is een luxe en rustiek viersterrenhotel gelegen net buiten het centrum van het bruisende Baarle-Nassau. Omgeven door rust en natuur, is het hotel de ideale plek om er even tussenuit te zijn. Dat terwijl je ook binnen no-time in het centrum van Baarle-Nassau, Breda, Tilburg, Turnhout of Antwerpen bent.

Naast luxe hotelkamers die van alle gemakken zijn voorzien, biedt Schaluinenhoeve een grote landschapstuin en een ruime zwemvijver waar je kunt genieten van de frisse buitenlucht. In de historische jachtzaal kun je de dag goed starten met een heerlijk ontbijt inclusief bijzondere streekproducten.

Vergaderen, bedrijfsuitje of teambuildingactiviteit in de natuur? Ook voor zakelijke bijeenkomsten ben je bij Schaluinenhoeve aan het juiste adres. Met twee ruime vergaderzalen van >100m2 en een grote landschapstuin zijn de mogelijkheden eindeloos. Door de ligging op de grens van België en Nederland, is het een praktische locatie voor vergaderen in de Benelux. In samenwerking met onze vaste lokale cateraars bieden wij een compleet verzorgde bijeenkomst. Neem contact op voor de mogelijkheden.


  • Internationaal
Schaluinen 11, 5111 HB Baarle-Nassau

Are you the owner of this business?

Contact us at info@stappen-shoppen.nl to complete this page with your website, telephone number, Facebook link, opening hours, full description, facilities, restaurant menu, deals and more.