Concert: Dalgoo

Dalgoo vertelt verhalen door middel van muziek. De groep gebruikt verschillende verhalende technieken uit literatuur, film, theater en dans om haar co...

Openstelling Heemhuis

Iedere 1e zondag van de maand is het Heemhuis van de heemkundige vereniging Amalia van Solms weer geopend van 10.30-12.30 uur.

Concert: Son Bent Braam

Het XYZ der Bik Bent Braam (1995) is een hoogtepunt in de Nederlandse Jazz. Het programma bestond uit 26 stukken, elk stuk voor elke letter van het al...

Openstelling Heemhuis

Iedere 1e zondag van de maand is het Heemhuis van de heemkundige vereniging Amalia van Solms weer geopend van 10.30-12.30 uur.

Beachweekend

Het tweede weekend in Juni wordt een stukje van het sportpark omgetoverd tot een waar strand.

Concert: BLIK

Luc Ex was tussen 1983 en eind 2002 prominent lid van de anarcho-punkband The Ex. Daarna volgde hij zijn eigen weg met diverse ensembles.

Wielerzesdaagse

Zes dagen fietsen, spelletjes en gezelligheid. We fietsen een normaal fietstempo (geen wielerwedstrijd) afgewisseld met spelletjes en pauzes.

Kaarskensprocessie

De Kaarskensprocessie in Baarle-Hertog en Baarle-Nassau is dezelfde als die dagelijks op de Esplanade in Lourdes plaatsvindt.

Kerkplein 8, Baarle-hertog

ULIKWIZZ

Het tweede weekend van september hebben we voortaan op zaterdag een dorpsquiz, de Ulikwizz. De Ulikwizz is een dag waar teams van jong en oud samen st...

Baarle by night

Baarle by Night is een nieuw event op zaterdag 21 januari 2023. Met interactieve wandelroutes van 3, 6 en 12 km en licht, muziek en cultuur.